Beskeden blev sendt.

Frossen børnefødselsdag

30. september 2015

Denise kontaktede os for at få hjælp til hendes datter Pixies 4-års fødselsdag.
Datteren er, som så mange andre piger på samme alder, helt forgabt i Disney filmen Frost, så selvfølgelig skulle dette være temaet.

Men da Denise selv er utrolig kreativ og ikke ønskede at gå med den nemme løsning; papkrus og paptallerkener med Frost print på, måtte vi tænke kreativt og skabe et setup som afspejlede temaet men som samtidig var æstetisk fint for de voksne gæsters øjne.

Vi lavede et par opstillinger til Denise og blev meget hurtigt enige om at vi skulle gå med vores utrolig smukke, dybe Empire tallerkener, som nærmest ligner ét stort snefnug.

Tallerkenerne matchede vi med fine iskrystaller i form af krystal vandglas, krystal saltkar, krystal kagefade, sølvbestik, Mason Jars og selvfølgelig blå vintage vinglas.

Til den imponerende Frost kage havde Denise lejet kagetallerkener – også Empire fra vores Blå tallerken kollektion samt sølv kagegafler.

Til at akkompagniere det fine setup lejede Denise vores keramiske fade og skåle – alle sammen holdt i blå og hvide nuancer – det hele skulle jo være gennemført.

Gæsterne kunne hele festen igennem forsyne sig med hyldeblomstsaft med mynthe, som var fint fyldt i vores store drinks dispensere.

Vi ønsker Pixie et rungende stort tillykke med den seje fødselsdag og takker mor Denise for det gode samarbejde.

Denise ejer bloggen blog.sirlig.dk og har selv lavet dette fine indlæg om Pixies fødselsdag: http://blog.sirlig.dk/2015/09/den-flotteste-frosne-fdselsdag-pixie.html

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!