Beskeden blev sendt.

Fortryllende bryllupsbord; kan I klare det?

22. november 2016

Sådan lød den første mail vi modtog fra Cathrine & Adam Widunok Wichmand, de ønskede et fortryllende bryllupsbord. Med en klar plan for hvordan dagen skulle forløbe ønskede de hjælp til 2 forskellige dele af deres bryllupsdag. Reception I deres skønne gård på Frederiksberg, I gå afstand fra kirken, og efterfølgende et fortryllede bryllupsbord i laden ved Havreholm Slot, hvor festen skulle stå.Ønsket for receptionen var en afslappet og hyggelig stemning, med fokus på det uformelle og I stedet et ‘pit stop’ inden omklædning og afgang mod det smukke slot; Havreholm.

Til receptionen blev der serveret champagne I vores champagne coupe, omringet af glade mennesker, smukke blomster og en fortryllende bryllupkage.

Fortryllende bryllupsbord

Havreholm Slot 

Ved ankomst til Havreholm blev gæsterne guidet ned mod den smukke afsides lade hvor et fortryllende bryllupsbord var dækket.
Laden på Havreholm slot emmer af ‘Barn wedding’ med de rå og lyse bjælker og lyse brædder på væggene.

Fortryllende bryllupsbord

Alle steder var der drysset ‘Cathrine & Adam støv’ med et utal af fine og enormt betænksomme detaljer.
I en lang snor udenfor bygningen hang de smukkeste billeder af Adam og Cathrines historie og ved hver eneste plads en fin gave til hver enkelt person.

Fortryllende bryllupsbord Fortryllende bryllupsbord Fortryllende bryllupsbord Fortryllende bryllupsbord

De små detaljer, skabt af Cathrine & Adam, personliggjorde hver en del af den fantastiske dag.
Lokalet skulle, når gæsterne trådte ind give en overvældende stemning af noget magisk og fortryllende, samtidigt med et enkelt og fint udtryk. Derfor faldt valget på de enkle rhombe tallerkner, det fine guld bestik og et væld af krystalglas. Som sidetallerken et lille træ bræt som skabte en rød tråd til lokalets naturlige elementer. Små krystalkar med salt og de smukke grønne blomster færdiggjorde det enkle udtryk.

Fortryllende bryllupsbord Fortryllende bryllupsbord Fortryllende bryllupsbord Fortryllende bryllupsbord Fortryllende bryllupsbord

Vi ønsker Cathrine & Adam stort tillykke med deres bryllup, hinanden og ikke mindst håber vi at Cathrine for altid vil være farverne I Adams, ellers kedelige penalhus.
Læs deres fine kærlighedshistorie her!

FAKTA

Fotos: Camilla jørvad
Service: Rhombe stelahorn brætsaltkarMat guld bestikKlare krystalglas