Beskeden blev sendt.

En autentisk bordfortælling

24. juni 2020

Et sted, en stemning, et budskab.

Når vi arbejder med et koncept for en ny borddækning, er det altid med ét særligt udgangspunkt.
Dette kan være fortællingen om en særlig lokation, at vi skal ramme en specifik stemning eller understøtte et vigtigt budskab.

Netop dette er den vigtigste faktor for sammensætningen af bordets elementer. Det går ligeledes stærkt hånd i hånd med at skabe nærvær og gode samtaler omkring bordet.

Denne bordfortælling er en af de fortællinger som tager udgangspunkt i et særligt sted; nemlig Rabarbergården.

Her er der fokus på den aktuelle sæson, på autencitet, nærvær og fra jord til bord princippet.
Herudover er alt der dyrkes på Rabarbergården økologisk og hele konceptet omkring det skønne sted emmer af bæredygtighed og ægte nærvær.

Vores udgangspunkt for designet af bordet til denne middag var derfor præcis dét: Danske kvalitetsprodukter såsom vores håndlavede keramik fra KHWürtz og mundblæste Holmegaard glas.
Servietten ved hver plads er lavet af økologisk hør og sterain lysene er håndlavede i lokalområdet hos de dygtige damer fra Kastanielys.

Blomsterne på bordene hentede vi samme morgen hos en af danmarks dygtige leverandører af økologiske blomster; Vilde Violer.
Her fik vi hvad der netop er aktuelt og som findes rundt om i den skønne danske natur lige nu.

De økologiske blomster giver også helt naturligt det fineste liv til dekorationerne og skaber en stemning af at “det lige er plukket i grøftekanten”.

Hermed ville vi gerne understøtte Rabarbergårdens fortælling om bæredygtighed og fokus hvad vi kan få i vores nære miljø netop nu.
Alt i alt en opdækning der tager udgangspunkt i et særligt sted. Men omsætter det til en designet bordfortælling som understøtter stemningen og nærværet omkring bordet lige netop her.

Eventet var skabt af Eckmann Studio for De Danske Madpublister.

Grafiske menukort af Ink saloon.

Service brugt:

KHWürtzSabre BistroHolmegaard FlowRiedel RieslingØkologisk hørservietterElements sølvstager