Beskeden blev sendt.

Botanisk navnefest

3. september 2015

Orangeriet Paradehuset i Bernstorffs Have sætter scenen for en kombineret navnefest og 3 års fødselsdag for Milo og Nohr.

A table story har denne gang stået for hele konceptet for festen, som indebærer alt fra invitationer til bordopdækning, oppyntning og alt grafisk materiale til buffeter og drikkevarer.

Den botaniske stemning i det smukke Orangeri kørte vi igennem som en rød tråd.
Ferskner på invitationen, som var udformet som en miniature af Orangeriet, gik igen i de ferskentræer som voksede op af væggene inde i orangeriet.

Det valgte service faldt på vores smukke unika keramik, som passede så smukt ind i de rå og naturlige rammer. Hertil et setup af sølvbestik, krystal glas og Mason Jars.

Mason Jars blev fyldt med skønne limonader, som lå klar på is da gæsterne ankom.
Derudover havde gæsterne mulighed for at forsyne sig med drikkelse fra vores drinksdispensere med tre forskellige slags limonader.

På bordene hjalp Kaktus Kbh med at finde de rette kaktusser og sukkulenter, som igen understøttede den botaniske stemning. De grønne, gule og blålige nuancer i planterne matchede perfekt stedets karakter.

Desserten blev serveret på vores store unika keramik fade som alle har forskellig glasur.
Hertil blev der serveret kaffe og the af vores vintage stel med dertilhørende guld theskeer.

Service: Middagstallerken og Desserttallerken i keramik. Keramiske fade og skåle. Krystalglas hvidvin. Vandglas krystal. Mason Jars. Sølvbestik. Guld theskeer. Drinksdispensere. Vintage kaffestel.

Fotos: Morten Kjær fra www.kjaerfotografi.dk

Husk at vi hos A table story serviceudlejning altid skræddersyr netop din bordopdækning helt præcist til dig – Kom i direkte kontakt med os her!