Beskeden blev sendt.

Bestseller pink party

4. januar 2017

Midt december havde vi fornøjelsen af at skabe konceptet samt udføre den endelige opdækning ved et større Bestseller event på deres hovedsæde i Aarhus.
Bestseller ønskede et tema som skreg til den lyserøde himmel med alt kraft og de havde derfor dækket gulvet med et fluffy lyserødt tæppe og ligeledes havde de i dagens anledning skaffet borde med lyserøde bordplader.Med dét som udgangspunkt skabte vi en bordækning som matchede den lyserød tråd i lokalet, men hvor der samtidigt var elementer, som opblødte det og istedet tilføjede en følelse af elegance og eksklusivitet.Vi dækkede op til 170 gæster med Rhombe stel fra Lyngby Porcelæn, guldbestik, krystalglas og rosa vintageglas.
Herudover havde hver gæst deres eget saltkar, naturligvis med lyserødt himalaya salt og ligeledes brugte vi tynde, lyserøde kertelys på vores sorte lysestager.
Bordene havde vi stylet med kugler i forskellige lyserøde overflader og materialer såsom rosa marmor, lyserøde garnnøgler, rosaglitrende æbler og ikke mindst en lyserød lakridskugle fra Johan Bülow til hver enkelt gæst.

Ligeleeds var der ved hvert bord placeret en grå stofserviet med lyserød ruskindssnor omkring og midt på bordet havde vi i samarbejde med Bang & Thy fået lavet de fineste blomster dekorationer som matchede temaet.Hvem ville ikke gerne sætte sig til bords i så gennemført og lyserødt univers?
Vi takker Bestseller for det modige samarbejde og håber ovenstående kan inspirere de af jer som gerne vil skabe en fest lidt ud over det sædvanlige!

Fotos: Lars Reese Photography