Beskeden blev sendt.

Årets fineste sommerbryllup. Læs mere nedenfor

8. november 2019

Årets fineste sommerbryllup fandt sted da Astrid og Lars blev gift ved et smukt bryllup på Restaurant Næss med udsigt over Kalundborg Fjord.

Gæsterne var inviteret til et overdådigt bryllup fra Fredag til søndag. Her blev de budt indenfor på den smukke restaurant Næss samt til middag i tipitelte fra Luksustelte.

De fantastiske omgivelser med mark og eng blev inkorporeret i udtrykket for dagen. Markblomster var derfor et bærende element i både brudebuket samt dekorationerne på bordene. Tonerne var et naturligt mix af orange, hvid, blåt, gult og grønt. Et ’tilfældigt’ udtryk i et tæt samspil med de smukke omgivelser.

Årets fineste sommerbryllup

Receptionen fandt sted i de åbne omgivelser med udsyn til havet. Efterfølgende blev de mange gæster inviteret indenfor i de smukke tipitelte placeret på pladsen foran restauranten.

I de fine telte var runde borde dekoreret med den flotteste service samt de smukkeste blomster.

For at få det naturlige element i spil ønskede parret vores rustikke keramik i de afdæmpede toner; hvid og blueshade. Som en forlængelse af de omgivelser de befandt sig i ved hav og vand.

Årets fineste sommerbryllup

En enkel opdækning med fokus på høj kvalitet og æstetik. Alle tallerkener brugt i denne opdækning er hånddrejede og giver dem derfor et ekstra element af ‘naturligt’. Perfekt til parrets ønsker for dagen.

Årets fineste sommerbryllup

Til det rå keramik var der valgt en bestik serie i mat stål samt enkle, smukke Riedel glas.

At kalde det årets fineste sommerbryllup er vist ingen underdrivelse.

Vi ønsker Astrid & Lars stort tillykke med den store dag.

Fotos: Carolina Segre