Beskeden blev sendt.

Blog

Blog

Her på bloggen deler vi inspiration, ikke bare fra vores hverdag og de begivenheder og fester, vi hjælper med at skabe rammer for, men også fra Danmarks smukkeste borde, hvor vores serviceudlejning har været involveret. Det er her, du finder de helt store erhvervsarrangementer, smukke brandevents og helt intime bryllupper og middage – og hvis du også har lyst til at dele det bord, der har samlet de vigtigste for dig, så andre kan glædes med dig og lade sig inspirere, så send os en mail på kontakt@atablestory.dk.

Happy New Year

31. december 2015

Vi håber i får et festligt ét af slagsen og siger tusind tak for et super sjovt år hos A table story!

White Christmas

23. december 2015

Julen nærmer sig og vi drømmer om en helt hvid én af slagsen – ude som inde! Det bærer vores julebord i år også tydeligt præg af med dets mange forskelige hvide toner. Vi håber dette kan inspirere jer, hvis i endnu ikke har besluttet jer for hvordan jeres julebord skal se ud – enjoy!

Poinsettia Stjernetræf

21. december 2015

Midt i december var vi en del af Floradanias event for den fine blomst Poinsettia – bedre kendt som Julestjernen.

Romantisk Fotoreportage

19. december 2015

I fjerde og sidste bryllups reportage er der skruet helt op for romantikken i det smukke Paradehus i Bernstorffs Slotshave.

Beach – Fotoreportage

18. december 2015

Den tredje ud af 4 bryllups fotoreportager er med temaet beach. Hvis du går og drømmer om en fest i bare tæer, en smuk solnedgang og en lethed så fin, så er det nu du skal suge til dig.

Boheme – Fotoreportage

17. december 2015

Det andet bryllupstema fra Magasinet Bruden er Boheme. Her er der skruet helt net for setuppet og bordet er dækket mellem langt græs og store træer i det fri.

Grey – Fotoreportage

16. december 2015

Magasinet Bruden bringer i december måned en fotoreportage med følgende 4 temaer: Grey, Beach, Boheme og Romantisk. Der er masser af inspiration til kommende brudepar på alt fra borddækning, smukke brudekjoler, makeup og hår, blomster, grafiske materialer og lokationer.

DR3 “På Grænsen” Nytårsspecial

10. december 2015

Vi blev kontaktet af DR3 som skulle lave et nytårsspecial af deres programserie “På Grænsen”. Programmets omdrejningspunkt er samtaler mellem 2-3 kendte mennesker i forskellige kontekster, men om det samme emne.

Kongeblå Vinter

2. december 2015

Det er i sandhed blevet vinter med kolde dage og nætter. Den første sne er allerede faldet og der er iskrystaller på ruderne om morgenen.